Αναρτήθηκε στις:28-11-19 15:50

Πρόγραμμα προώθησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών


To Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει ότι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος υλοποιεί πρόγραμμα (έργο «Refresh») για την προώθηση των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην εσωτερική αγορά (Γερμανία, Πολωνία και Τσεχία), σε σύμπραξη με τον Παναγροτικό Σύνδεσμο Κύπρου (Συντονιστής), την BulgarianNationalHorticulturalUnion (Βουλγαρία) και τη Διεπαγγελματική Ένωση Φρούτων και Λαχανικών OIPAPRODCOMLegumeFructe (Ρουμανία).

Τα προς προώθηση προϊόντα είναι: ακτινίδιο, ροδάκινο, κεράσι, καρπούζι, μήλο, πορτοκάλι, φράουλα, βερίκοκο, μαντόρα και ντομάτα.

Το έργο στοχεύει στην αύξηση της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών στις αγορές - στόχους μέσω της ενημέρωσης τους για την ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει φρούτα και λαχανικά. Απευθύνεται σε διανομείς, εισαγωγείς, λιανοπωλητές και χονδρεμπόρους.

Για την υλοποίηση του έργου προβλέπονται διαφημιστικές καταχωρήσεις σε έντυπο τύπο, παραγωγή ειδικού ντοκιμαντέρ για την παραγωγή των φρούτων και λαχανικών στις συμμετέχουσες χώρες του προγράμματος (Κύπρος, Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία), συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις στις αγορές στόχους (ANUGA, FRUITLOGISTIKA, WORLDFOODWARSAW, TOPGASTRO), οργάνωση ενημερωτικών ημερίδων στις αγορές - στόχους, διανομή φρούτων σε ανοικτούς χώρους και πλατείες στις αγορές - στόχους (ROADSWOWS) και διοργάνωση ανοικτών διαγωνισμών για παιδιά.

Για συμμετοχή στις δράσεις στείλτε επιστολή, μέχρι την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στο email: info@e-artas.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου Άρτας 2681028728.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ