Αναρτήθηκε στις:14-01-20 14:22

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης οδικού δικτύου «Καστανιά-Τετράκωμο»


Ξεκίνησαν οι εργασίες από την Περιφέρεια Ηπείρου της ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου «Καστανιά - Τετράκωμο» ενός από τα πιο σημαντικά έργα της ορεινής Άρτας, με προϋπολογισμό 3.500.000 €.

Η εξαιρετική συνεργασία των τελευταίων χρόνων Περιφέρειας Ηπείρου, Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και Υπουργείου Υποδομών έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με πρωτεργάτη την Περιφέρεια Ηπείρου η οποία εκπόνησε και ωρίμασε την μελέτη με βάση την οποία κατασκευάζεται το οδικό δίκτυο Καστανιά - Τετράκωμο, φτάνουμε μετά από πολλά χρόνια στην έναρξη εργασιών κατασκευής ενός σημαντικότατου έργου.

Έργο που εκτελείτε από την Περιφέρεια Ηπείρου με χρήματα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεών της και φυσικά μετά από επίπονη εργασία των υπηρεσιών της.

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη διεκδίκησε το συγκεκριμένο έργο σε όλες τις παραστάσεις του Δημάρχου Περικλή Μίγδου και των συνεργατών του, τόσο σε επίπεδο Υπουργείου Υποδομών με συναντήσεις με τον τότε Υπουργό Χ. Σπίρτζη και το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Γιώργο Δέδε, όσο και συναντήσεις με τους βουλευτές του Νομού: Όλγα Γεροβασίλη, Βασίλη Τσίρκα και Γιώργο Στύλιο.

Σε πλήρη συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο οποίος διαπίστωσε και μόνος του την αναγκαιότητα του έργου και ασχολήθηκε προσωπικά για την χρηματοδότηση του έργου, για την επίσπευση των διαδικασιών και την επίλυση εμποδίων και προβλημάτων, φτάσαμε σήμερα μπροστά στην κατασκευή ενός από τα πιο σημαντικά έργα της ορεινής περιοχής.

«Με σχεδιασμό, οργάνωση, στόχους, συνεργασία και διεκδίκηση μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση και με ομαδικό πνεύμα, οικοδομώντας άριστες σχέσεις συνεργασίας με την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και την Περιφέρεια Ηπείρου προσπαθώντας από κοινού για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ