Αναρτήθηκε στις:28-07-20 12:27

Εμπορικός Σύλλογος Άρτας: Επιστολή σε ΑΔΑΕ-ΟΤΑ για το παζάρι


Επιστολή απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας προς τον πρόεδρο Αναπτυξιακής Δήμου Αρταίων, σχετικά με τη διεξαγωγή του φετινού παζαριού στην Άρτα. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Στις 4 Μαΐου 2020 με επιστολή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο καταθέσαμε τα παρακάτω αιτήματα που έγιναν ομόφωνα δεκτά με απόφαση 107/4-5-20.

1. ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ – Μη χρέωση από 15 Μάρτη μέχρι 30 Ιουνίου και στην συνέχεια μέχρι τέλος του χρόνου να εισπράξει μόνο το 50%. Από αρχή του 2021 να γίνει μείωση 30%.

2. Όλες οι αναθέσεις να γίνουν σε αρτινές επιχειρήσεις και η πληρωμή τους να ολοκληρώνεται έως 25 ημέρες.

3. Να μην γίνει το παζάρι.

4. Ο Δήμος να γίνει χορηγός σε καμπάνια με δώρα και κουπόνια από τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας προς το καταναλωτικό κοινό, επίσης χορηγός σε καμπάνια για τις αγορές του καταναλωτικού κοινού μόνο στην Άρτα!!!

5. Ν α συνεχιστεί η είσπραξη του 60% των ενοικίων στα δημοτικά ακίνητα μέχρι τέλος 2020.

6. Να δοθούν στην εστίαση περισσότερα τετραγωνικά στους εξωτερικούς χώρους μετά από συνεννόηση με τον Σύλλογο Εστίασης.

Όπως βλέπετε το νούμερο τρία αίτημα είναι να μην γίνει το παζάρι.

Με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε έγγραφα αποφάσεων της αναπτυξιακής που βγήκαν στην δημοσιότητα και με α/α 22/2020, να γίνονται οι διαδικασίες όπως κάθε χρόνο για την διενέργεια του παζαριού.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε γιατί αφού υπάρχει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνη να μην πραγματοποιηθεί το παζάρι, εσείς κάνετε τις ενέργειες και φέτος για την διεξαγωγή του;».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ