Αναρτήθηκε στις:31-07-20 13:13

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων


Με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αρταίων. Συγκεκριμένα. τα θέματα ημερησίας διάταξης είναι τα εξής:

- Σύναψη προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Αρταίων με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για την υλοποίηση του επιχειρησιακού προγράμματος «Δημιουργία του Πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου»

- Αναμόρφωση του προϋπολογισμού (αριθμ. 317/2020 Α.Ο.Ε.)

- Διόρθωση της αριθμ. 132/2020 προηγούμενης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία αφορά Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου συνολικά επτά (7) ατόμων της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αρταίων» χρηματοδοτούμενη από Ε.Π. «ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020» με κωδικό ΟΠΣ 5001981

- Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής Υπηρεσιών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου

- Έγκριση ή μη αιτήσεων εγγραφής και επανακαθορισμός της Κατάστασης Δικαιούχων της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Αρταίων»

- Έγκριση ή μη αιτήσεων εγγραφής και συμπλήρωση Κατάστασης Δικαιούχων της Δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αρταίων»

- Συνδιοργάνωση του Δήμου με την ΑΔΑΕ ΟΤΑ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2020

- Αίτηση ένταξης παράστασης υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020»

- Συνδιοργάνωση εκδηλώσεων «Πολιτιστικού Καλοκαιριού»

- Γνωμοδότηση για έγκριση εισόδου-εξόδου πτηνοτροφικής μονάδας της ΚΑΡΑΛΗΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ Ο.Ε. στη θέση ΜΟΥΣΙΑΣ της κτηματικής περιφέρειας Ράχης.

- Γνωμοδότηση για έγκριση εισόδου-εξόδου πτηνοτροφικής μονάδας της ΝΤΟΥΤΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. με διακριτικό τίτλο ANIVITA E.E. στη θέση «Ρογγόζια» της Τ.Κ. Αγ. Σπυρίδωνα

- Γνωμοδότηση για έγκριση εισόδου-εξόδου πτηνοτροφικής μονάδας του Τζιομάκη Νικολάου στη θέση «ΞΥΛΑ» η ΚΑΡΚΑΣΤΟΣ» η ΛΥΜΟΥΡΙΑ στην Τ.Κ. Γαβριάς ΔΕ Αμβρακικού Δήμου Αρταίων

- Κύρωση δικτύου κοινοχρήστου χώρου στον οικισμό Κωστακιών Δ.Κ. Κωστακιών, ΔΕ Αρτας Δήμου Αρταίων

- Διατύπωση απόψεων επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) του έργου: «Μονάδα παραγωγής και εκμετάλλευσης βιοαερίου για συμπαραγωγή ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας, συνολικής ισχύος 0,499 MW, στη θέση «Βάλτος Βίγλας» της Τ.Κ. Βίγλας, Δ.Ε. Αμβρακικού, Δήμου Αρταίων, Π.Ε. Άρτας»

- Διατύπωση απόψεων επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) του έργου: ΚΥΤ Αράχθου 400/150 Kv, Σταθμός Μετατροπής ΣΡ/ΕΡ και των επεκτάσεων τους» εντός των ορίων της Τ.Κ. Γραμμενίτσας, Δ.Ε. Βλαχερνών, του Δήμου Αρταίων

- Λήψη απόφασης για τη μεταφορά του έργου «Ασφαλτοστρώσεις για τη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γή και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στο Δήμο Αρταίων» από το πρόγραμμα Φιλόδημος 1 στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης του Υπουργείου Εσωτερικών.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ





img