Αναρτήθηκε στις:19-01-21 16:50

Νέα δράση για τα σκουπίδια στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη με αφορμή τη ρίψη σκουπιδιών σε πολλά σημεία των οδικών δικτύων από απερίσκεπτους πολίτες. Για το λόγο αυτό ο Δήμος θα πραγματοποιήσει νέα δράση αποκομιδής την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή με σύνθημα «Διορθώνουμε τα λάθη μας. Δείχνουμε το δρόμο στα παιδιά μας. Κρατάμε τις γειτονιές μας και τα χωριά μας καθαρά».


Η ανακοίνωση


«Σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας, με τις αντοχές των ανθρώπων να αγγίζουν τα όρια τους και με την ψυχολογία των περισσότερων σε πτωτική τροχιά είναι πιο εύκολο και πιο πιθανόν το λάθος. Έτσι με τα καταστήματα εστίασης κλειστά και έχοντας ως μόνη διέξοδο την κατανάλωση καφέ, αναψυκτικού και νερού σε πλαστικά ποτήρια και μπουκάλια παρουσιάζεται η δυσάρεστη εικόνα ρίψης αυτών δεξιά και αριστερά σε πολλά σημεία των οδικών μας δικτύων.

Είναι σίγουρο ότι κανένας μας δεν το κάνει εσκεμμένα άλλα αποτελεί κυρίως μια πράξη απερισκεψίας. Στο χέρι μας είναι να το διορθώσουμε τηρώντας φυσικά όλους τους κανόνες και τα μέτρα προστασίας από τον Κορωνοϊό.

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη την Πέμπτη και την Παρασκευή θα οργανώσει με τους εργάτες 8μήνου και το τμήμα καθαριότητας δράση αποκομιδής σε πολλά σημεία.

Ενημερώνουμε επίσης όλους όσους κινούνται καθημερινά στα συγκεκριμένα σημεία για τρέξιμο και περπάτημα κάνοντας χρήση τον συγκεκριμένο κωδικό για άθληση θα μπορούν εθελοντικά να συνδράμουν στη δράση μιας και ο Δήμος μας σε πολλά σημεία δεξιά και αριστερά του δρόμου τις συγκεκριμένες μέρες θα έχει στη διάθεσή τους σακούλες σκουπιδιών και γάντια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν. Ο Δήμος με την ολοκλήρωση της δράσης θα περάσει με φορτηγό και θα φορτώσει από όλα τα σημεία τις σακούλες

Διορθώνουμε τα λάθη μας. Δείχνουμε το δρόμο στα παιδιά μας. Κρατάμε τις γειτονιές μας και τα χωριά μας καθαρά».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ