Αναρτήθηκε στις:07-04-21 15:54

Β. Ψαθάς: Ο Μ/Φ Σύλλογος «Σκουφάς» Άρτας αποτελεί φάρο πολιτισμού για την πόλη μας


Με αφορμή τη συμπλήρωση 125 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού Μ/Φ Συλλόγου «Σκουφάς», ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στα social media.


«Συμπληρώθηκαν 125 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού Μ/Φ Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» Άρτας. Ενός από τους μακροβιότερους πολιτιστικούς Συλλόγους στη χώρα.

125 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της Άρτας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Ο Μ/Φ Σύλλογος «ΣΚΟΥΦΑΣ» Άρτας αποτελεί φάρο πολιτισμού για την πόλη μας, κοιτίδα τεχνών και παρά τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες ζούμε τώρα, εξακολουθεί να προσφέρει καλλιτεχνικές ανάσες μέσω των δυνατοτήτων που παρέχει το διαδίκτυο. Ελπίζουμε όλοι μας πως σύντομα θα ξαναβρεθούμε στις εκδηλώσεις που διοργανώνει με επιτυχία ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» επί δεκαετίες, συμβάλλοντας στη διατήρηση της πολιτιστικής μας παράδοσης αλλά και στην παραγωγή πολιτισμού σε διάφορες μορφές τέχνης.

Να θυμίσω τους υπέροχους ανθρώπους και σπουδαίους Αρτινούς που υπηρέτησαν τον Σύλλογο «ΣΚΟΥΦΑΣ» ως πρόεδροι: Τον Γιάννη Κουτσούμπα, και τους αείμνηστους Βασίλη Καρατσώλη, Κων/νο Βάγια, Κων/νο Τσέτη, Γεώργιο Αναλογίδη και Γιάννη Τσούτσινο.

Η Περιφέρεια Ηπείρου, αντιλαμβανόμενη την αξία της προσφοράς του Συλλόγου στη διαδρομή του στα πολιτιστικά δρώμενα της Άρτας, προχώρησε ήδη στη σύνταξη μελέτης για την ανακαίνιση της αίθουσας εκδηλώσεων της Πνευματικής Στέγης και βρίσκεται στη φάση ανεύρεσης χρηματοδότησης.

Εύχομαι στα μέλη του Συλλόγου υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους, ώστε ο Σύλλογος «ΣΚΟΥΦΑΣ» να συνεχίσει την προσφορά του στον πολιτισμό της Άρτας και τα επόμενα χρόνια».




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img



img