Αναρτήθηκε στις:08-04-24 16:11

Επιτυχές εκπαιδευτικό σεμινάριο «Stop The Bleed» από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας


Στις 4 και 5 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το εκπαιδευτικό σεμινάριο «STOP THE BLEED» που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, δωρεάν για τα μέλη της, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.

Κύριος σκοπός του σεμιναρίου ήταν η εκπαίδευση των αστυνομικών, ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν έγκαιρα σε περιστατικά μαζικής αιμορραγίας που αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου στο πεδίο της μάχης. Όλοι οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν στη χρήση τουρνικέ και λοιπών υγειονομικών υλικών και θα λάβουν ηλεκτρονικό πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου "STOP THE BLEED", το οποίο αποτελεί κατοχυρωμένη επωνυμία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας των Η.Π.Α.

Η Ένωση απευθύνει τα συγχαρητήριά της στους διαπιστευμένους εκπαιδευτές ΜΥΛΩΝΑ Δημήτριο, ΜΑΡΙΝΟΓΛΟΥ Δημήτριο και ΑΝΔΡΕΟΥ Ανδρέα, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση και με τον επαγγελματισμό που τους διακατέχει, συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία του σεμιναρίου. Επίσης, ευχαριστεί τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας Ταξίαρχο κ. ΛΑΓΟ Βασίλειο για την παραχώρηση της αίθουσας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας θα συνεχίσει να είναι δίπλα στα μέλη της και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της εκπαίδευσης τους και την αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους.

Τέλος, διατέθηκαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας, τα 20 πρώτα τουρνικέ για τις Υπηρεσίες πρώτης γραμμής και σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. ΣΠΥΡΟΥ Αθανάσιο, ιδιοκτήτη πρατήριου υγρών καυσίμων, για την βοήθεια που μας παρείχε για την αγορά τους.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img



img