Αναρτήθηκε στις:15-04-24 11:46

«Κοινό των Ηπειρωτών»: Επίσκεψη στελεχών στο Δήμο Ηγουμενίτσας και στο παράρτημα ΑμεΑ Θεσπρωτίας


Επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή, 12 Απριλίου, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών ώρα ευθύνης» κ. Ιωάννης Στέφος στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας, συνοδευόμενος από την Περιφερειακή Σύμβουλο κα Παναγιώτα Αγγέλη, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας και Πρόεδρο της ΠΕΔ Ηπείρου κ. Παναγιώτη Νταή και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Μαρία Σαμίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν, καταρχάς, προς συζήτηση θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου, αλλά και θέματα που σχετίζονται με την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, όπως η ολοκλήρωση της μελέτης του άξονα Ηγουμενίτσα – Μαυρομάτι και η κακή κατάσταση του οδικού άξονα Ηγουμενίτσας –Πρέβεζας. Ιδιαίτερη έμφαση κατά τη συζήτηση δόθηκε στις διαδικασίες χρηματοδότησης των Δήμων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με σκοπό την αύξηση της ευελιξίας για την υλοποίηση έργων.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε επίσης επίσκεψη από τα στελέχη της Παράταξης στο παράρτημα ΑμεΑ Θεσπρωτίας – μονάδα Ηγουμενίτσας, όπου τους υποδέχθηκαν η διευθύντρια της μονάδας κα Γκόλφω Γιαννακού, η προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας κα Βασιλική Γόγολου και η κοινωνική λειτουργός της μονάδας κα Αθηνά Παππά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν θέματα που αφορούν τη στελέχωση της μονάδας με μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό, την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων αλλά και την ανάγκη προμήθειας ειδικού οχήματος μεταφοράς ατόμων με ειδικές ανάγκες.

«Ως Περιφερειακή Παράταξη δεσμευόμαστε να συντονίσουμε τις ενέργειές μας με τους αρμόδιους φορείς για την προώθηση των ζητημάτων που τέθηκαν στις συναντήσεις», σημειώνει σχετικά ο κ. Στέφος.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img



img