Αναρτήθηκε στις:22-04-24 13:29

Ημερίδα για τις πανελλαδικές εξετάσεις


Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Αστρολάβος διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Πως διαχειρίζομαι με επιτυχία τις Πανελλαδικές εξετάσεις», την Κυριακή 28 Απριλίου στις 11.30 π.μ. στο Επιμελητήριο Άρτας. Στην ημερίδα θα πραγματοποιήσει χαιρετισμό, ο Ομότιμος καθηγητής Φαρμακολογίας, της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Γεώργιος Κολιός, που διαθέτει πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία, στην βαθμίδα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Το σχετικό Δελτίο Τύπου το οποίο υπογράφει ο Βασίλης Κατσώτης (χημικός), αναφέρει:

«Είμαστε ένα βήμα πριν από τις Πανελλαδικές εξετάσεις και όλοι οι μαθητές και οι συνάδελφοι καθηγητές δίνουν τον αγώνα τους για να ολοκληρωθεί μια πολυετής προσπάθεια με αίσιο αποτέλεσμα. Αφουγκραζόμενοι λοιπόν την αγωνία της μαθητικής κοινότητας της πόλης μας, θεωρήσαμε σκόπιμο να πραγματοποιήσουμε μια ημερίδα στο ισόγειο του επιμελητηρίου Άρτας την Κυριακή 28 Απριλίου στις 11.30 π.μ. με ελεύθερη είσοδο για όλους τους μαθητές της πόλης μας, τους γονείς τους και τους συναδέλφους καθηγητές με θέμα: «Πως διαχειρίζομαι με επιτυχία τις Πανελλαδικές εξετάσεις».


Μέσα από την πρακτικό βιωματική γνώση που έχουμε αποκομίσει από την πολυετή εμπειρία μας στην διδασκαλία και συμμετέχοντας στην προετοιμασία πολλών παιδιών όλα αυτά τα χρόνια ,αποφασίσαμε να μιλήσουμε στους μαθητές της πόλης μας, για τα «μυστικά » της ορθής διαχείρισης του διαγωνισμού των Πανελλαδικών εξετάσεων. Εκτός φυσικά της σωστής προετοιμασίας στο γνωστικό κομμάτι των μαθημάτων ,που είναι υψίστης σημασίας για την επιτυχία στις εξετάσεις ,το τεχνικό κομμάτι, του πώς διαχειρίζομαι την διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων είναι εξίσου σημαντικό. Σε αυτό το τεχνικό μέρος λοιπόν θα εστιάσουμε σε αυτή την ημερίδα, θα επισημάνουμε στα παιδιά τι πρέπει να προσέξουν ιδιαιτέρως και ποια είναι τα πιθανά λάθη που γίνονται συχνά στην διάρκεια των Πανελλαδικών.

Μετά τις εισηγήσεις των καθηγητών θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τους μαθητές και θα απαντηθούν πιθανές ερωτήσεις και θα λυθούν απορίες που πιθανώς θα έχουν δημιουργηθεί».



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img



img