Αναρτήθηκε στις:17-02-16 16:52

«Δυναμώνει» το μπλόκο της Γέφυρας


Ο «Μ» παραβρέθηκε στο μπλόκο της Γέφυρας χθες όπου και συνομίλησε με αγρότες για τα αιτήματά τους αλλά και για το μέλλον των κινητοποιήσεων. Οι αγρότες του μπλόκου είναι σαφές πως έχουν κοινή γραμμή έναντι στα σχέδια της κυβέρνησης που οδηγούν στη φτωχοποίησή τους μέσω του ασφαλιστικού και του φορολογικού νομοσχεδίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσής τους αναφέρθηκε η στάση συγκεκριμένων αγροτών του μπλόκου Κομποτίου, οι οποίοι επιθυμούν το διάλογο με την Κυβέρνηση. Όπως μας έγινε γνωστό, οι περισσότεροι αγρότες του μπλόκου Κομποτίου διαφώνησαν με την επιθυμία για διάλογο, και δήλωσαν πως θα συμμετάσχουν στο μπλόκο της Γέφυρας, αφού αποστασιοποιήθηκαν από τους συναδέλφους τους που προσπάθησαν να σπάσουν το κοινό μέτωπο.

Από ότι φαίνεται λοιπόν το μπλόκο της Γέφυρας δυναμώνει και σπάει το μπλόκο του Κομποτίου. Ο «Μ» θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα επανέλθει δίνοντας μείζονα σημασία στις κινητοποιήσεις των αγροτών που αποτελούν σύμβολο στους αγώνες όλων των παραγωγικών τάξεων της χώρας.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ