Αναρτήθηκε στις:18-02-16 10:27

Αγροτικό μπλόκο Κομποτίου Άρτας: Απάντηση στο αίτημα διαλόγου αγροτών με την κυβέρνηση


Απαντώντας σε δημοσιεύματα που εμφανίζουν το μπλόκο των αγροτών στο Κομπότι της Άρτας να συνυπογράφει κείμενο αιτημάτων-προτάσεων που κατέθεσε ομάδα ορισμένων μπλόκων στο μέγαρο Μαξίμου τη Δευτέρα 15/2/16, δηλώνει τα εξής:

«1) Kαμιά απολύτως σχέση δεν έχουμε με την κίνηση αυτή την οποία την οποία η πλειοψηφία του αγροτικού κόσμου χαρακτηρίζει διασπαστική.

2) Θεωρούμε πως το κείμενο των αιτημάτων-προτάσεων που κατατέθηκε δεν μπορεί να αποτελέσει βάση συζήτησης ενός ειλικρινούς διαλόγου μεταξύ κυβέρνησης και αγροτών.

3) Οι ισχυρισμοί ότι η πλειοψηφία των μπλόκων συντάσσεται με τους κυβερνητικούς χειρισμούς είναι καθαρή προπαγάνδα και κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνεται απ’ τα όσα συμβαίνουν στους δρόμους όπου τα αγροτικά μπλόκα σκληραίνουν τη στάση τους.

Κλείνουμε σήμερα 25 ημέρες αγωνιστικής παρουσίας στο δρόμο και συνεχίζουμε. Αγωνιζόμαστε για την επιβίωσή μας αλλά και για την επιβίωση όλου του λαού που δοκιμάζεται απ’ τις πολιτικές λιτότητας της κυβέρνησης κατ’ απαίτηση των δανειστών της χώρας».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ