Αναρτήθηκε στις:24-10-23 15:37

Δημήτρης Δήμος: «Δεσμεύομαι να μην προδώσω την εμπιστοσύνη σας»


«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που τόσα χρόνια βρίσκεστε δίπλα μου. Που πιστέψατε στο όραμά μου ώστε να γίνει και δικό σας. Που πιστέψατε σε μένα.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις 869 ψήφους εμπιστοσύνης. Που με φέρατε στην τιμητική πρώτη θέση των Δημοτικών Συμβούλων. Μια πρωτιά που εκτός από χαρά με γεμίζει και ευθύνη. Ευθύνη να συνεχίσω να μάχομαι με ισχυρή φωνή και θέληση, όπως τόσα χρόνια, για τον τόπο μας! Μια πρωτιά που με γεμίζει πίστη και δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Θα τιμήσω τις ψήφους σας προσπαθώντας, όπως πάντα, να πράττω με γνώμονα το κοινό καλό και εκπροσωπώντας σας άξια και από τη θέση της αντιπολίτευσης. Ευχαριστώ επίσης τη Δήμαρχο, Ροζίνα Βαβέτση, για την άψογη συνεργασία μας και για όσα προσέφερε στο Δήμο μας. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Που ήταν πάντα δίπλα μου με υπομονή και αγάπη, να με στηρίζει και να μου δίνει δύναμη.

Και ιδιαίτερα έναν άνθρωπο που δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά του οφείλω τα πάντα και θέλω να συνεχίσει να νιώθει υπερήφανος για μένα. Δεσμεύομαι πως δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη που όλοι μου δείξατε.

Θα είμαι εδώ, διεκδικώντας εργαζόμενος για το καλό του Δήμου μας. Για το μέλλον μας!».



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ





img