Αναρτήθηκε στις:05-02-20 15:55

Ετήσιος χορός και κοπή πίτας για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας


H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας πραγματοποίησε το Σάββατο 25/01/2020 με απόλυτη επιτυχία τον ετήσιο χορό και κοπή πίτας, με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων αλλά και φίλων της Αστυνομίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γεώργιος ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ, o Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας κ. Βασίλειος ΨΑΘΑΣ, ο Βουλευτής Άρτας κ. Γεώργιος ΣΤΥΛΙΟΣ, οι Αντιδήμαρχοι Αρταίων κ. Χριστόφορος ΣΙΑΦΑΚΑΣ και Παντελής ΚΩΛΕΤΣΟΣ, ο Αντιδήμαρχος Ζηρού κ. Κωνσταντίνος ΚΑΤΡΑΧΟΥΡΑΣ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτριος ΒΑΡΕΛΗΣ και ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. Αστυνόμος Α΄ κ. Θεόδωρος ΓΟΥΣΙΑΣ.

Για πρώτη φορά θεσπίστηκε βραβείο-χορηγία του Νομικού Συμβούλου της Ένωσης, Δικηγόρου ΛΑΜΠΡΑΚΗ Δημητρίου στο τέκνο συναδέλφου που πέτυχε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019. Φέτος βραβεύτηκε η ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Μαρία, κόρη του Υπαστυνόμου Α΄ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Αλέξανδρου, η οποία πέτυχε την εισαγωγή της στην Ιατρική Ιωαννίνων.

Η Ένωση ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς και τους δωροθέτες, διότι με τη συμμετοχή, τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και ταυτόχρονα έγιναν αρωγοί στην καθημερινή προσπάθεια για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών καθόσον τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ