Αναρτήθηκε στις:27-04-21 17:05

ViewSonic: Το επαγγελματικό monitor ColorPro κερδίζει iF Design Award 2021


Η ViewSonic Corp., κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, ανακοινώνει σήμερα ότι το επαγγελματικό της monitor ColorPro, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για creators, κέρδισε iF Design Award 2021. Το ColorPro ξεχώρισε ανάμεσα σε 10.000 συμμετοχές και τιμήθηκε για την υπέροχη, μινιμαλιστική του σχεδίαση, τη βελτιωμένη εμπειρία χρήστη και τις μοναδικές του δυνατότητες, όπως το αποκλειστικό ColorProTM Wheel και τον ενσωματωμένο φωτισμό περιβάλλοντος.

"Η ViewSonic είχε πάντα ως στόχο την δημιουργία άριστων προϊόντων και τη διατήρηση της ιδανικής ισορροπίας μεταξύ design και λειτουργικότητας. Η εταιρεία συνεργάστηκε στενά με creators, προκειμένου να βελτιστοποιήσει τις οθόνες, για να ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες τους", δήλωσε ο Oscar Lin, , Head of the Monitor Business Unit της ViewSonic. "Είμαστε περήφανοι που η δέσμευσή μας για τα ποιοτικότερα προϊόντα σχεδίασης αναγνωρίστηκε από τα iF Design Award 2021. Χάρη στην απαράμιλλη ακρίβεια χρωμάτων, την σχεδίαση με βάσει τις ανάγκες του τελικού χρήστη και πολλές άλλες λειτουργίες, που διευκολύνουν τη δημιουργική διαδικασία, το επαγγελματικό monitor ColorPro έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα των creators σε παγκόσμιο επίπεδο."

Σε έναν κόσμο όπου το χρώμα είναι χρήμα, το calibration είναι ο βασιλιάς και οι ακριβείς, συγχρονισμένες εικόνες απαραίτητες, οι βραβευμένες λειτουργίες του επαγγελματικού monitor ColorPro περιλαμβάνουν το ColorProTM Wheel, τον ενσωματωμένο φωτισμό περιβάλλοντος και ένα ειδικό κάλυμμα σκίασης. Ο συνδυασμός όλων αυτών των χαρακτηριστικών, παρέχει ακριβή, "out of the box" χρώματα, καθώς και ένα ολοκληρωμένο PRO σύστημα εμπειρίας χρήστη, hardware βιομηχανικής σχεδίασης και ενσωμάτωση λογισμικού.

Κατασκευασμένο ειδικά για επαγγελματίες, το ColorPro της ViewSonic διαθέτει το αποκλειστικό ColorProTM Wheel, το οποίο λειτουργεί ως αισθητήρας χρώματος για την επίτευξη της ακριβέστερης βαθμονόμησης. Αντί της παραδοσιακής μεθόδου προσαρμογής πολυάριθμων κουμπιών στις ρυθμίσεις OSD της οθόνης, το ColorProTM Wheel προσφέρει στους δημιουργούς άμεσο και εύκολο έλεγχο όλων των ρυθμίσεων OSD με το πάτημα ενός κουμπιού ή με τη στροφή του καντράν. Ένα ειδικό κάλυμμα σκίασης μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στην οθόνη, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο εξωτερικός φωτισμός και να εξασφαλιστεί η ακρίβεια των χρωμάτων.

Για επαγγελματίες colorists και βιντεογράφους που εργάζονται συχνά σε περιβάλλοντα σκοτεινών δωματίων, το ενσωματωμένο φως περιβάλλοντος στο πίσω μέρος της οθόνης παρέχει επαρκή φωτισμό στον χώρο εργασίας όταν χρειάζεται. Επιπρόσθετα, η μινιμαλιστική βάση και η κομψή σχεδίαση της οθόνης προσφέρουν επιπλέον χώρο στο desktop, βοηθώντας στην αύξηση της αποδοτικότητας των δημιουργών.


Το επαγγελματικό monitor ColorPro έχει αναγνωριστεί ευρέως από τη βιομηχανία και από πολλούς οργανισμούς πιστοποίησης. Εκτός από το βραβείο iF Design, η οθόνη φέρει επίσης πιστοποίηση Pantone και πιστοποίηση Fogra, για την εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων, ενώ πληροί και τις απαιτήσεις του Pantone Matching System (PMS) με κορυφαία χρωματική απόδοση.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    img








img