«Υπόθεσις 69» από τη θεατρική ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας
Έναρξη διαβούλευσης για τη νέα ΚΑΠ 2028-2034 στο πλαίσιο του ΕΠΕΣ
Αιτήσεις συμμετοχής στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Άρτας για το σχολικό έτος 2026-2027
«Freedom Inside 2026»: Το στρατηγικό πλάνο της Freedom Holding Corp. για ένα ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα υπηρεσιών
Πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα – Μεταρρυθμίσεις και κυβερνητικοί στόχοι
Η Πειραιώς και η Accenture ιδρύουν AI Hub στην Ελλάδα αξιοποιώντας τεχνολογίες της Anthropic

Όσοι υποβάλλουν αίτηση Α21 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) (www.opeka.gr) και από την ιστοσελίδα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) (www.idika.gr) έως και την Τετάρτη, 20 Ιουνίου, στις 23:59, θα συμπεριληφθούν στην πληρωμή της β' δόσης τού επιδόματος παιδιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου.
Όσοι υποβάλλουν αίτηση Α21 μετά τις 20 Ιουνίου θα πληρωθούν με τις επόμενες δόσεις τα ποσά που δικαιούνται αναδρομικά από την αρχή του 2018. Η πλατφόρμα θα παραμείνει διαθέσιμη στους δικαιούχους που επιθυμούν να υποβάλλουν Α21 μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου του 2018. Σε κάθε 2μηνιαία καταβολή θα συμπεριλαμβάνονται τυχόν αναδρομικά επιδόματα δικαιούχων που δεν έχουν καταβληθεί από την αρχή του 2018. Στις 25-27 Ιουλίου θα καταβληθεί η Γ δόση 2018 (για τους μήνες Μάιο - Ιούνιο), σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση και αίτηση Α21 έως και την 20η Ιουλίου. Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν με το ίδιο σύστημα οι επόμενες προβλεπόμενες διμηνιαίες δόσεις.
Έως και τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου, στις 13:15, είχαν υποβληθεί σχεδόν 500.000 αιτήσεις, ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί η επεξεργασία για τις 430.000. Το 96% από αυτές είναι εγκριτικές.
