Ηπειρωτική Γαστρονομία: Εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα στις 13 Μαΐου
Ήπειρος: Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων
Μ. Τζούφη: Έχουμε ευθύνη να αγωνιστούμε για μια Ευρώπη πιο δημοκρατική, κοινωνική, δίκαιη και ειρηνική
Ταυτοποιήθηκε ανήλικος στην Άρτα για κλοπή μοτοσικλέτας
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Άρτας
Μαθητές του ΕΠΑΛ Άρτας επισκέφθηκαν τον Νερόμυλο Μπαρδάκα στο Διάσελλο
Μια ακόμη σημαντική αναγνώριση με διεθνές αποτύπωμα έλαβε η HΠΕΙΡΟΣ, στην οποία απονεμήθηκε το Βραβείο Σταθερής Ποιότητας από την Γερμανική Γεωργική Εταιρεία (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft – DLG).
Το βραβείο απονέμεται κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης και μόνο σε όσες εταιρείες τροφίμων έχουν διακριθεί από την DLG για πέντε συνεχόμενα χρόνια, με τουλάχιστον τρία βραβεία κάθε χρόνο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η DLG στη σχετική της ανακοίνωση, η βράβευση αυτή αναγνωρίζει τη δέσμευση για τη συνεχή διασφάλιση και βιώσιμη βελτίωση της ποιότητας.
Σημειώνεται ότι στα DLG Awards 2026, η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ, η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, και το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί έλαβαν χρυσή διάκριση στις κατηγορίες στις οποίες διαγωνίστηκαν.
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που λαμβάνουμε για 3η φορά αυτή την σπουδαία διάκριση, η οποία επιβραβεύει τη διαρκή μας προσήλωση στην ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας. Πίσω από αυτή τη συνέπεια, βρίσκεται η καθημερινή προσπάθεια και αφοσίωση των ανθρώπων μας, οι οποίοι με γνώση, μεράκι και ομαδικότητα διασφαλίζουν ένα σταθερά άριστο αποτέλεσμα, σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Είναι μια επιτυχία που ανήκει σε ολόκληρη την ομάδα της ΗΠΕΙΡΟΣ.» σχολίασε η Φλώρα Μαγκανάρη, Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας & Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων της ΗΠΕΙΡΟΣ.
